Andreea Doinea, asa cum nu ai mai vazut-o! Actrita grupului "Vacanta Mare" a imbracat rochia de mireasa! Vezi cum a ajuns sa spune "Da!”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 24 sep 2020, 00:05

O cerere in casatorie, alb imaculat si o petrecere de pomina, acestea sunt ingredientele nelipsite ale unei nunti de zile mari, ai carei protagonisti sunt Andreea Doinea si Tibi Neuronu, in serialul de comedie Vacanta Mare - "Comora din Sadova”.

" Rochia mi-a venit din prima, nu am facut vreo proba inainte..., a lipsit doar voalul. Colegii mei isi dadeau coate si spuneau ca in sfarsit au ocazia sa ma vada mireasa, desi nu au fost la nunta mea. Noroc cu scenariul! ”, a povestit Andreea, care in serial joaca rolul Diarelei, sora Urinelei.

Ipostaza de mire i-a venit manusa lui Tibi Neuronu, cel care il interpreteaza pe procuror in serialul de comedie de la Kanal D.


" Leana si Costel nu sunt invitati la nunta si tocmai de aceea isi vor dori sa se razbune. Cum vor face asta veti afla in urmatoare episoade. E absolut halucinant!! ”, a completat Andreea Doinea.

Nu pierdeti sambata, de la ora 21:30, la Kanal D, un nou episod din „Comoara din Sadova”, serialul de comedie care va va face weekendul mai frumos!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.