Suferinta fizica a bietelor victime din Colectiv este inimaginabila! O viata, un suflet si o mie de sperante! Toate purtau acelasi nume: Claudiu Bogdan Istrate si toate s-au naruit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 00:00

Cu infatisare copilaroasa dar o atitudine de invingator, Bogdan avea asteptari mari de la viata.

La cei 22 de ani, tanarul pusese deja pe picioare o mica afacere: o firma de training si consultanta in domeniul comunicarii, de care era foarte mandru.

Tanarul parea ca descoperise cheia succesului. A terminat anul acesta facultatea de Cibernetica si incepuse un master in domeniul  „analizei afacerilor si a controlului performantelor”.

A parasit orasul natal, Galatiul, pentru a fi in valtoarea evenimentelor din Capitala. Insa, in timpul liber, Bogdan stia sa se si distreze.

Ii placea muzica, iar trupa Goodbye to Gravity era printre preferatele sale. Nu avea cum sa lipseasca, in acea noapte fatidica, de la concertul baietilor.


Flacarile izbucnite atunci nu l-au ocolit pe Bogdan. A ajuns in stare foarte grava la spitalul Bagdasar Arseni, unde pret de aproape doua saptamani, s-a luptat sa ramana in viata. A fost sprijinit in permanenta de familie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa

nimic nu l-a mai putut ajuta pe Bogdan. Arsurile extrem de grave pe care le-a suferit i-au macinat trupul pana la ultima farama de viata. S-a stins aseara, sub privirile neputincioase ale medicilor.

Dupa 13 zile de suferinte cumplite si de incercari disperate, tanarul a plecat in ceruri. Este al cincizecisipatrulea suflet care lasa in urma aceasta lume, pentru a se alatura celorlalti ingeri luati pe nedrept dintre noi.