Mihaela Borcea a trait clipe de groaza in momentul tragediei de la Colectiv: "Fiul meu a fost deasupra clubului in acea noapte!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:41

S-a temut ca viata ei nu avea sa mai fie la fel. Cosmarul prin care a trecut ni-l poveste chiar ea.

A simtit ca ii sta inima in loc in seara de 30 octombrie. De cum a aflat marea nenorocire de la clubul Colectiv, Mihaela Borcea a inlemnit. A dat fuga la telefon si a asteptat cu sufeltul la gura sa ii raspunda cineva la capatul celalalt. Cele cateva secunde de asteptare i s-au parut o vesnicie: „fiul meu cel mare si cel mic fac deasupra clubului sala, e o sala de fitness, unde ei merg si unde el fusese cu cateva ore inainte”.

Nu vrea nici sa se gandeasca ce este in sufletul parintilor care trec prin clipe de cosmar in acest moment. Tot asupra copiilor s-a concentrat si in ultimele luni in care nu a mai aparut deloc in spatiul public. Nu a uitat insa si sa aiba grija de ea. Mihaela arata spectaculos acum si marturiseste ca si multele ore de munca au ajutat-o sa slabeasca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si

tocmai pentru ca este foarte organizata si conduce mai multe business-uri in paralel, Mihaela a si obtinut un premiu in cadrul Gala Awards pentru „Cel mai bun manager”.