A luat un cos de gunoi, de pe strada, si a inceput sa il vopseasca cu un spray. La inceput, am crezut ca e vandalism, dar, cand a terminat, eram cu gura cascata

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 01:44

Brett Day, din Norfolk, Marea Britanie, are, pe YouTube, un canal dedicat picturilor cu graffiti.

Barbatul demonstreaza, in clipul de mai jos, ca orice suprafata se poate transforma intr-o opera de arta, cu ajutorul unor maini talentate.

Brett foloseste un cos de gunoi ca suport pentru a picta un peisaj de noapte intr-o padure, cu o cascada. Uneltele lui sunt cateva spray-uri cu vopsea, si hartie de ziar, din care face, pe loc, cateva tipare.

Vazandu-l cum lucreaza, am avut impresia ca e o joaca de copii, daro asemenea opera de arta poate fi facuta doar de un om cu adevarat talentat:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

He

Starts To Paint A Normal Garbage Bin. What He Ends Up With Blew My Mind WOW!Follow Viral Starter for the most interesting videosCredit: http://youtube.com/paintwithbrett

Posted by Viral Starter on 15 Septembrie 2015

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.