Tragedie in handbalul romanesc. Trei sportivi de la CSU Targoviste au murit intr-un teribil accident rutier

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 22:30

Microbuzul in care se afla echipa a fost pur si simplu strivit de un camion care s-a rasturnat peste el.

Nenorocirea a lovit fulgerator, cand handbalistii se-ntorceau de la un meci spre casa. La granita dintre Buzau si Vrancea, microbuzul cu care bateau tara in lung si-n lat s-a defectat.

Au fost izbiti violent de un camion. Soferul, un barbat angajat sa transporte lemne, a fost atat de surprins de impact, ca n-a mai nimerit frana; a tarat microbuzul cu sportivi mai bine de 30 de metri, pana-ntr-un sant.

Robert era extrema stanga la CSU Targoviste: desi avea doar 19 ani, muncea pe branci sa faca performanta in sport; iar cand nu era pe teren, Byla- asa cum ii ziceau prietenii-   se simtea cel mai bine in sala de forta sau la competitiile de motocross.

Acelasi destin cumplit l-a secerat si pe Daniel: pivotul de 25 de ani al echipei, imprumutat de curand de la CSM Ploiesti.

Intr-una dintre ultimele sale fotografii, tanarul pozeaza trist si abatut alaturi de Dandy, unul dintre colegii de echipa.  Ironia sortii face ca amandoi sa piara, cateva saptamani mai tarziu, in acelasi cumplit accident.

Un doliu greu de purtat apasa, acum, trei familii. Pe Dandy il plange logodnica- dupa doi ani petrecuti impreuna, voiau sa se casatoreasca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanarul

si-a sunat aseara familia. Era trist ca echipa lui pierduse meciul. Tatal l-a imbarbatat, fara sa-si inchipuie vreun moment ca o face pentru ultima oara.

Sportivii pe care moartea i-a ocolit, azi-noapte, au ajuns la 3 spitale din Bucuresti. Printre ei, sunt antrenorul echipei si soferul.

La spital a ajuns si soferul care a provocat teribila tragedie. A suferit un soc, dar cand isi va reveni, va fi nevoit sa explice cum de n-a vazut microbuzul parcat pe avarii.

 

Taguri: