Cu ce se imbraca fashionistele  in zilele calde de toamna? Moda strazii iti vine in ajutor! GALERIE FOTO

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 23 sep 2020, 22:15

In alti ani, noiembrie insemna cojoace, fulare groase si manusi. Zilele acestea, insa, toamna calda, soarele si apusurile spectaculoase creeaza atmosfera si temperatura perfecta pentru cele mai creative combinatii vestimentare.




Fustele din piele, prilej sa-ti scoti la plimbare picioarele tonifiate si bronzate

Te-ai gandit, nu-I asa, ca e pacat de tonusul si de bronzul acela frumos la care ai lucrat toata vara? Sezonul rece nu inseamna ca trebuie sa ne imbracam ca si cum am merge la vanatoare de caprioare in Siberia. Fustele scurte, din piele mai ales, sunt obiectul vestimentar care nu trebuie sa-ti lipseasca sezonul acesta din garderoba.

Sunt foarte versatile: poti obtine un look office, sexy sau casual doar jongland cu inaltimea pantofilor si cu grosimea topurilor. Pentru o plimbare relaxata, opteaza pentru un pulover uni, gros, purtat peste fusta, o geanta-postas si o pereche de botine casual cu accesorii metalice. Nu uita de accesorii: ochelarii de soare si ceasul metalic spun despre tine ca esti atenta la detalii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Sursa

foto: streetstyleinspirations@instagram.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.