Poveste sfasietoare! Incendiul le-a distrus casa si acum, mama si fiica dorm intr-o adevarata cocina. Copila a ajuns la spital, in stare de soc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:51

Cumplita soarta pentru doua suflete din Dolj, mama si fiica. Dupa ce ca traiau intr-o saracie lucie, acum au ramas pe drumuri.

In urma cu o saptamana, viata copilei de 13 ani s-a schimbat dramatic. Casa in care locuia cu mama ei a fost mistuita de flacari. Cele doua nu o duceau bine nici inainte, dar macar aveau un acoperis deasupra capului.

Din cauza socului suferit in urma incendiului, fata a ajuns pe patul de spital. Cu toate ca aici macar are unde sa doarna, nu poate sta linistita. Se teme ca cei de la Protectia Copilului o vor lua de langa mama.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama si fiica au ajuns sa locuiasca intr-o ruina. Peretii sunt negri de fum, mobila este pe jumatate arsa, iar ferestrele nu mai au geamuri.

Cand Ana Maria va iesi din spital, amandoua se vor adaposti in bucatarie, singura camera la care focul nu a ajuns. Chiar daca nu au nicio sursa de incalzire, iar fata isi va face temele la lumina lumanarii, e fericita ca poate sta alaturi de cea care i-a dat viata.

Fata si mama ei traiesc din alocatia copilei si pensia de handicap a femeii, de doar 213 lei.
De drama lor stiu si vecinii, care, impreuna cu preotul paroh, le-au sarit in ajutor. Le-au adus o saltea, cateva fotolii, haine si o canapepea pe care le tin afara, acoperite, pentru ca nu au unde sa le puna in casa. Insa cel mai mult, familia Mihailescu are nevoie de geamuri si de materiale de constructie pentru acoperis. Daca le puteti ajuta pe cele doua, va rigam sa sunati la numele afisate: 0766.412.677
sau 0752806284(Elena Mihailescu).