Cristina Guseth a picat examenul Justitiei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 21:25

Cea pe care Dacian Ciolos a propus-o initial pe lista ministrilor tehnocrati nu a fost deloc pregatita in fata parlamentarilor care au audiat-o.

Cristina Guseth a parut un elev slab in fara unor examinatori duri! Imediat dupa, Dacian Ciolos a anuntat retragerea ei de pe lista ministrilor propusi de el

Prezentarea nu a inceput rau, continuarea, insa, a lasat de dorit! Remus Cernea a ridicat o problema mai delicata, la care, din nou, Cristina Guseth nu a fost foarte explicita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Audierile

din fata comisiei au scos-o pe Cristina Guseth de pe lista lui dacina Ciolos. La finalul examenului din fata politicienilor, Ciolos a anuntat c-o retrage pe Guseth, chiar daca ea primise avizul comisiei: „Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in Ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu.”