Auzea sunete ciudate in corpul ei si credea ca este nebuna si ca are probleme psihice. Dupa mai multe controale a aflat un lucru socant! Ce avea de fapt femeia asta in interiorul ei

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:54

O femeie din Statele Unite a trait timp de 4 ani un adevarat cosmar, cazul ei uimind medici specialisti din intreaga lume.

Renee Godbout Jarvinen povesteste ca a ajuns la exasperare din cauza unor sunete ciudate care veneau din corpul ei, sunete pe care le auzea constant si pentru care nu avea nicio explicatie.

Cautand raspunsuri si crezand chiar ca are probleme psihice, femeia a fost de mai multe ori la psihiatru si la doctori. Temandu-se de ceea ce i se intampla si dorind sa nu ajunga internata intr-o clinica de nebuni, ea s-a izolat in propria casa si a incercat sa nu mai dea atentie acelor zgomote.

Fara succes insa.

"Pur si simplu imi auzeam corpul. Auzeam cum clipesc, auzeam cum mi se misca ochii dintr-o parte in alta, imi auzeam propria inima batand ca si cum ar fi fost langa ureche, si nu in piept", spune ea.

In cele din urma intrebarile ei au primit un raspuns dupa ce un doctor a descoperit cauza simptomelor ciudate: se pare ca urechea ei interna nu era izolata asa cum trebuie de restul corpului, aparatul auditiv fiind in contact direct cu creierul.


Din fericire, dupa o operatie destul de complicata, problemele ei au fost rezolvate, iar acum femeia duce din nou o viata normala.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”