A luat o bucata de carne si a invelit-o in bicarbonat, apoi a pus-o in frigider. Pare DEZGUSTATOR, dar a iesit ceva de-li-cios!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:55

Acest truc iti va fi, cu siguranta, de ajutor in bucatarie.

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient indispensabil in orice bucatarie care se respecta. Are multe intrebuintari, de la prepararea mancarurilor, la eliminarea mirosului din frigider, dar, cel mai uimitor e efectul pe care il are asupra carnii.

Stiai ca poti folosi bicarbonat pentru a fragezi carnea? E suficient sa freci carnea cu un strat consistent de bicarbonat, apoi sa il lasi sa actioneze, in frigider, timp de 3-5 ore.

La final, e suficient sa clatesti carnea bine si vei avea o carne frageda, gata de gatit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”