Natalia Onet, reprezentanta Romaniei la Miss World, vrea sa salveze planeta! Are 89-60-90 si arata bestial in costum de baie!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 aug 2021, 22:10

Pacat ca proba costumului de baie a fost eliminata de la concursul de frumusete.

Ea este Natalia Onet, Miss Romania 2015! Mai are doar doua zile si pleaca spre China, mai exact in Sanya, unde va intra in cantonament aproape o luna de zile. Noi am surprins-o la unul din nenumaratele tratamente corporale cu care se desfata o miss. Nu ca ar avea mare nevoie, dar frumusetea nu se intretine usor.

Natalia are dimensiunile aproape de perfectiune: 89-60-90, asa ca e normal sa aiba grija de ea.

Domnilor, uitati-va bine la ea in costum de baie, ca nu o sa o mai vedem asa in China. Proba costumului de baie a fost scos si a fost inlocuita cu una cu scop umanitar.  Ca sa se acomodeze cu atmosfera din concurs, noi am exersat cu ea unele din intrebarile clasice ale unui concurs de miss.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sunt

peste 130 de tari participante si le puteti vedea pe toate pe site-ul oficial al concursului. Natalia este tare mandra ca ne reprezinta tara, iar in videoclipul de prezentare a integrat foarte multe elemente traditionale romanesti, toate pe muzica lui George Enescu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.