Suntem in postul Craciunului, asa ca alegeti cu mare grija ce puneti pe masa! Care sunt cele mai sanatoase alternative la carne

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:44

Pietele sunt pline de fructe si legume si ar fi pacat sa nu profitati.

Fructe si legume cat vezi cu ochii, pe alese si pe saturate. Comerciantii se lauda ca au produse sanatoase, toate crescute in pamant romanesc. Dar cate or fi si pentru toate buzunarele? Cati oameni, atatea pareri. Cert e ca a inceput cel mai lung post din an, asa ca, de voie, de nevoie, cei cu frica de Dumnezeu trebuie sa-si deschida buzunarele, daca vor sa umple burtile.

Daca, in alti ani, comerciantii urcau preturile, acum avem o veste buna: au ramas constante.

Ardeii capia, proaspeti de trosnesc cand musti din ei, vinetele coapte si carnoase, rosiile suculente ca in miezul verii costa intre doi lei si jumatate si cinci lei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lista de produse care va pot ajunge in farfurie este lunga.

Nu uitati ca de baza sunt si fasolea, mazarea, lintea sau nautul. De asemenea, este important sa diversificati meniul. Incercati cu incredere semintele de canepa si cele de chia, iar daca vreti sa formati proteina completa, de calitate, combinati, de pilda, orezul cu amarantul.