"Vreau sa fiu un bat cu sani!" Cum arata papusa Barbie umana care e nu munceste, dar e intretinuta de mii de admiratori din intreaga lume

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 01:58

Blonda a facut deja cinci operatii estetice, pentru a ajunge la un bust de dimensiunea 30J, dar nu are de gand sa se opreasca aici.

Blondie Bennett a jurat sa ignore toate avertizarile doctorilor, pentru a-si atinge visul. Ea doreste sa devina o papusa de plastic vie, un adevarat "bat cu sani", dupa cum a marturisit chiar ea.

Dupa ce si-a facut injectii cu Botox, implanturi in obraji, liposuctie in barbie si 5 mariri de sani, ea spune ca mai are de lucru. Cum isi plateste operatiile?

"Fiindca sunt o papusa in carne si oase, nu muncesc.

In schimb, am o multime de fani care imi plastesc stilul de viata", a spus ea.

In prezen, sanii ei cantaresc 4 kilograme, dar ea vrea implanturi si mai mari, de 3,5 kilograme bucata, insa nu a gasit doctorul dispus sa o opereze. "Acum, sta dreapta, in picioare. Daca ii pun implanturi de 3500 de centimetri cubi, or sa o traga in jos", a povestit un doctor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.