S-a expus radiatiilor in timpul sarcinii iar medicii i-au spus ca bebelusul ei nu va fi normal! Credea ca nu va fi chiar atat de grav, dar dupa ce l-a nascut si l-a privit a avut un soc! Cum arata copilul

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 01:58

Cazul de mai jos a avut loc in Egipt si a socat intreaga echipa medicala a unui spital din El Senbellawein, un oras din nord-estul tarii.

O femeie era in culmea fericita ca va deveni mama, dar in momentul in care a nascut totul s-a naruit. Femeia a incremenit atunci camd, in sala de nasteri, doctorii i-au spus ca bebelusul ei nu este normal.

Micutul s-a nascut cu o serie de malformatii severe, fiind supranumit bebelusul ciclop": avea un singur ochi, pozitionat central pe fata, nu avea nas iar gura nu era complet formata.



Din pacate starea lui este atat de grava incat specialistii nu cred ca va trai mai mult de cateva zile. Medicii sunt de parere ca el s-a dezvoltat in acest fel fie din cauza unor radiatii, fie din cauza unor medicamente pe care le-a luat femeia in timpul sarcinii.

Puteti vedea cum arata in galeria foto de mai jos. Va avertizam ca imaginea este socanta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.