Hazal recurge la un gest extrem! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Furtuna pe Bosfor", numai la Kanal D!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 18:35

Simtindu-se in pericol, Guleseren se vede nevoita sa il infrunte pe Ozkan, care continua sa o ameninte.

Dupa un schimb de replici dure, Gulseren recurge la un gest necugetat, incercand sa isi puna capat zilelor chiar sub privirile ingrozite ale barbatului. Disperat, Ozkan sare in ajutorul sotiei sale, reusind sa o salveze la timp si ii promite acesteia ca se va schimba si ca o va readuce pe Hazal pentru a forma din nou o familie unita.


Refuzat de Gulseren, Ozkan realizeaza ca atitudinea acesteia se datoreaza lui Cihan, care o curteaza de ceva vreme, si merge sa se razbune pe rivalul sau.
Insa in urma atacului asupra lui Cihan, Ozkan este din nou arestat.

Guleseren merge sa o vada pe Cansu, care o invita la clubul de echitatie, pentru a petrece ziua impreuna. Aici isi face aparitia si Cihan, dornic sa o revada pe Gulseren, careia ii cere insistent sa ii permita sa o protejeze de comportamentul agresiv al sotului ei, insa aceasta refuza sprijinul barbatului.


Hazal se vede nevoita sa isi recunoasca fapta in fata parintilor sai si sa indure reprosurile acestora.
Tanara planuieste sa se razbune pe colega sa si o astepata pe holul scolii, pentru a o pedepsi pentru tradare. Colegii de clasa filmeaza inedita scena a incaierarii dintre cele doua fete si posteaza inregistrarea pe internet.


In urma acestui incident, care pune scoala intr-o lumina proasta, Cihan si Dilara sunt convocati de urgenta de catre director. Dilara nu mai suporta comportamentul lui Hazal si nu mai vrea sa o tina in casa sa.
Aceasta ii cere lui Cihan sa o duca inapoi lui Gulseren, caci acolo ii este locul. Martora la intreaga discutie dintre parintii sai, Hazal realizeaza ca nu este dorita in familua sa si recurge la un gest extrem...

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”