Familia nu-si mai revine dupa moartea politistului ucis de un sofer teribilist. Ancheta a scos la iveala detalii socante

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:46

Un echipaj medical a stat toata ziua langa mama politistului galatean ucis intr-un teribil accident rutier.

Abia se mai poate tine pe picioare. Biata femeie, grav bolnava, nu se astepta sa-si ingroape fiul-politist, ucis de teribilismul unui tanar.

Colegul politistului decedat, cel care se afla la volan, in momentul in care s-a produs accidentul este in continuare internat in spital. Agentul de 36 de ani are fractura de bazin, iar surse din randul anchetatorilor spun ca desi acesta abia se putea misca, a incercat sa fuga dupa cei patru indivizi, care se aflau in masina care a produs accidentul.

Mai mult, tanarul de 26 de ani care pierdut controlul volanului si a intrat pe constrasens era baut bine.

Tot surse din randul anchetatorilor au dezvaluit ca alcoolemia soferului de 26 de ani era de 1,45g alcool pur in sange, in momentul in care a comis accidentul. El se afla internat la clinica de neurochirurgie din Iasi, unde a fost operat la coloana vertebrala. Cand medicii vor stabili ca e in stare sa raspunda la intrebarile politistilor, va fi audiat.

Deocamdata, anchetatorii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”