A observat ca fiica ei de doar 8 ani are o umflatura in dreptul sanilor. Cand a dus-o la control a incremenit: e cutremurator de ce boala sufera fetita! Medicii spun ca nu au mai vazut asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 16:30

La 8 ani, fetita din imaginile alaturate traieste o drama care o va afecta pentru tot restul vietii.

Pare ciudat insa Chrissy Turner, in varsta de 8 ani, a fost diagnosticata cu cancer la san. Totul a inceput dupa ce mama ei a observat ca cea mica are o umflatura pe piept.

Initial nu i-a dat importanta, insa dupa ce a mers la un control medicii i-au dat vestea socanta. Cazul lui Chrissy este extrem de rar, iar specialistii spun ca foarte putine fetite au fost diagnosticate cu o asemenea boala in ultimul secol.



Din fericire forma de care sufera fetita este una incipienta, iar cu ajutorul tratamentului are sanse foarte mari de a se vindeca. Cu toate acestea micuta va ramane marcata pe viata, deoarece la sfarsitul lunii decembrie doctorii ii vor face o masectomie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: