Intrecere dura la Casa Alba! Doi curcani au concurat pentru gratierea presedintelui, de Ziua Recunostintei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 sep 2020, 15:55

Cine e castigatorul de anul acesta?

La Casa Alba nu ajunge oricine si, mai ales, nu oricum. Cand, in sfarsit, reusesti, ar fi bine sa dai tot ce ai mai bun pentru a impresiona pretentiosul juriu. Asa au facut si norocosii „impanati” de anul acesta, care i-au cazut cu tronc presedintelui Obama.

Honest si Abe l-au facut pe Barack Obama sa refuze friptura de curcan anul acesta. Cele doua inaripate au fost norocoasele care vor scapa de cuptorul incins, dupa ce presedintele Americii le-a salvat de la taiere.

Gestul sau a fost recompensat cu recunostinta.

Celebra ceremonie de iertare a curcanilor a ajuns deja la a saizecisiopta editie. Desi presedintele Obama a recunosut ca i se pare usor naiva, liderul de la Casa Alba s-a folosit de aceasta ocazie pentru a transmite un mesaj de solidaritate tuturor americanilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu

binecuvantarea presedintelui pe creasta lor rosie ca focul, Honest si Abe au fost dusi la cea mai mare ferma de curcani din Virgina, care le va fi casa pana la apropierea urmatorului pericol.