Augustin Viziru catre Ana-Maria Barnoschi: “Vreau si eu ce iei tu de esti asa binedispusa!”

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:10

Duminica, 29 noiembrie, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi va invita la o noua editie plina de surprize si premii a show-ului “Roata Norocului”, la Kanal D.

Augustin Vizru este pus pe fapte mari si face tot posibilul pentru a castiga premiile puse in joc pentru o familie greu incercata de soarta.

“In aceasta seara am venit la "roata" pentru a-l sustine pe Matei, un baiat in varsta de 7 ani care este foarte necajit. Vreau sa castig cat mai multe premii pentru a-i aduce zambetul pe buze lui Matei si familiei acestuia”, a spus Augustin Viziru.



Intr-una din pauzele de la filmari, Ana-Maria Barnoschi s-a alaturat band-ului emisiunii, a luat microfonul in mana si a inceput sa cante. Actorul a ramas surprins de “calitatile” vocale ale Anei-Maria Barnoschi, si i-a spus acesteia amuzat: “Eu de abia acum am observat, tie chiar iti place sa canti! Te-ai intrebat de ce nu te lasa Bursucu sa canti? Clar, vreau si eu ce iei tu de esti asa de binedispusa!”.


Nu ratati o noua editie a emisiunii “Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.