Bursucu a pus ochii pe inelul unei concurente de la "Roata Norocului”! I-a oferit 500 de puncte pentru bijuterie. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut apoi cu inelul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:47

Propunere de nerefuzat din partea lui Bursucu pentru o concurenta de la "Roata Norocului”. Acesta i-a oferit femeii 500 de puncte pentru un inel extravagant pe care-l purta.

"Nici mama lui Leo de la Strehaia nu are asa inel! Va dau 500 de puncte daca mi-l dati mie!”, i-a spus Bursucu concurentei.

Fiindca i s-a acceptat oferta instant, Bursucu a alergat intr-un suflet catre colega lui de platou, Ana-Maria Barnoschi spunandu-i: "Tre’ sa te cer frumos, asa cum am vazut la Leo. Vreo sa fii asistenta mea?”

Intreg dialogul il puteti urmari duminica, de la ora 20:00, intr-o noua editie a show-ului „Roata Norocului”, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.