E cutremurator ce i-a facut o femeie propriului caine pentru ca nu se oprea din latrat! I-a LIPIT botul si s-a laudat cu asta pe Facebook

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:10

Postarea alaturata a devenit virala pe Facebook si a strans pana in prezent peste 350.000 de distribuiri.

Femeia care a postat imaginea pe reteaua de socializare a starnit un adevarat scandal dupa ce a decis sa le arate tuturor felul in care si-a pedepsit cainele pentru ca latra.

Patrupedul este surprins in timp ce avea botul prins cu banda adeziva: "Asta se intampla atunci cand nu te opresti din latrat", era textul care insotea fotografia.

Reactiile au inceput sa curga iar proprietara a fost luata la rost de zeci de mii de oameni si de mai multe asociatii de protectie a animalelor, care au acuzat-o de cruzime.



"Era noapte si cainele nu tacea. Trebuia sa il opresc intr-un fel. Oricum, a stat legat la gura doar 60 de secunde, dupa care l-am eliberat si nu a mai latrat. Nu vad de ce se face atata scandal", a scris femeia intr-o postare ulterioara.

Autoritatile s-au autosesizat iar acum proprietara este cercetata pentru abuz asupra animalelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”