Cum se prepara corect ceaiul de ghimbir! Sigur nu stiai asta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 22:30

Ghimbirul este un rizom care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, avand numeroase beneficii.

O sursa bogata de calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrati, fibre, seleniu, sodiu, vitamine (C, E, B6) ghimbirul se poate consuma sub diferite forme: in supe, ceaiuri, murat, zaharisit, etc.

Reteta ceaiului de ghimbir

Ingrediente:

4 pana la 6 felii subtiri de ghimbir crud
1½ la 2 cani de apa filtrata
Un pic de suc de lamaie
1 la 2 linguri de miere cruda  Vezi modul de preparare pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: