Trucul genial care face sa nu ti se mai rupa dresurile!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 14:30

Se pare ca exista un secret al dresurilor care rezista pentru totdeauna!

Cum poate sa fie atat de simplu?! Eu si dresurile avem o relatie de tipul love-hate. Le ador si le port foarte des, vin in multe modele din care sa alegi, le poti purta cam in orice perioada…. dar se rup. Mereu in cele mai proaste momente. Tocmai acesta este motivul pentru care nu imi mai cumpar decat dresuri ieftine in ultima perioada. Fie ca reusesc sa le agat in ceva sau le ard cu tigara, niciodata nu pot purta prea mult un dres.

Cel putin am un stil care-mi permite sa arat de parca am vrut sa ies din casa cu dresul rupt.

Dar se pare ca exista un secret al dresurilor care rezista pentru totdeauna! si e cel mai simplu lucru pe care l-am aflat vreodata! Pentru a nu se mai rupe, pune-i in congelator. Da, in congelator, ca pe pizza!

Atunci cand iti cumperi un ciorap nou, uda-l cu apa calduta, pune-l intr-o punga de plastic, apoi lasa-l la congelator peste noapte.
Dimineata, scoate-l si lasa-l sa se dezghete. Se pare ca nu trebuie sa faci asta decat o data si vor deveni mai rezistenti.

Cat de genial! Acum… cine-mi spune cum sa ii fac sa nu mai alunece atunci cand merg?( sursa cosmopolitan.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: