A observat ca fetita ei avea chipul plin de machiaj si a sters-o imediat. Cand a vazut ce se ascundea sub stratul de fond de ten, a inceput sa tipe

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 02:11

Fetita avea doar 17 luni cand s-a intamplat asta.

Melissa Morgan, o fosta bona, din Canada, a recunoscut, in fata judecatorilor, ca a lovit o fetita de doar 17 luni, de care trebuia sa aiba grija. Ca sa isi ascunda faptele, Melissa a acoperit vanataile cu fond de ten.

Mama fetitei a povestit ca problemele au inceput intr-o zi, cand si-a luat fata de la cresa si a observat ca ceva era in neregula. A observat ca bona ii acoperisa fetei chipul cu fond de ten, dar nu a banuit motivul.

Mai tarziu, cand a ajuns acasa, a descoperit sub stratul de fond de ten mai multe vanatai.

Initial, bona a spus ca vantaile au fost provocate accidental, in momentul in care ii schimba scutecele, apoi a revenit asupra declaratiei si a recunoscut ca a lovit-o. Pentru ca a recunscut fapta, ar putea scapa fara sa faca inchisoare, dar sentinta se va pronunta in ianuarie 2016.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.