Parintii au abandonat-o la nastere, pentru ca nu avea picioare. Cand a crescut, nu i-a venit sa creada cine era de fapt. Cateodata viata e mai tare ca un film

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 sep 2020, 14:25

Femeia din clipul urmator s-a nascut fara picioare iar parintii biologici au abandonat-o intr-un spital.

Din fericire, Jennifer a fost adoptata de un cuplu de oameni iubitori, care au invatat-o sa fie ambitioasa si sa aiba incredere in fortele proprii. Niciodata nu a avut voie sa spuna "nu pot".

Tanara a visat sa devina gimnasta si, cu multa munca si ambitie, a devenit campioana statului in care se nascuse. Simtea ca ii calca pe urme lui Dominique Moceanu, o celebra gimnasta americana e origine romana.

A fost uimita cand si-a intrebat parintii adoptivi ce stiu despre adevarata ei familiei.

Mama adoptiva i-a spus: "Numele tau de familie e Moceanu" iar atunci Jennifer a fost uimita de raspuns. Ea era de fapt sora mai mica a sportivei pe care o admira, fiica lui Dumitru Moceanu, un gimnast roman emigrat impreuna cu sotia, la inceputul anilor '80, in America.

Ea si-a cunoscut surorile, care au fost fascinate de povestea ei si de incredrea pe care o are in fortele proprii.
Acum, Jennifer Moceanu locuieste in Hollyowood, singura, conduce o masina si se pregateste pentru reprezentatii de acrobatie pe cele mai mari scene din America.

Acolo unde parintii biologici au vazut un copil cu un handicap si o povara, parintii adoptivi au descoperit o nestemata care trebuia slefuita. Urmareste in clipul de mai jos imagini incredibile cu tanara de origine romana:

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Sursa: damn.com