In urma cu exact o luna, pentru 60 de tineri si familiile lor, timpul a stat in loc. Acum o luna, a avut loc tragedia de la Colectiv

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:47

Ei, cei 60 de ingeri de la Colectiv, nu au plecat de langa noi. In inimile romanilor, traiesc mai vii ca niciodata.

30 de zile de suferinta, durere, dor si tristete. 30 de zile de sperante naruite si lacrimi inghetate pe obraji. La Colectiv clepsidra timpului s-a oprit in seara lui 30 octombrie.

In fata clubului Colectiv altarul urias de lumanari lumineaza necontenit.Un bunic isi pleaca, obosit, capul in fata candelelor. Murmura o rugaciune. Poate cinic, dar moartea, care a semanat atata durere, i-a salvat fiul si nepotul, ne explica sotia lui.

Romania sufera ca niciodata. Si niciun efort nu e prea mare pentru a-i plange pe cei 60. Viata nu a fost usoara pentru Mihaela, care, la 21 de ani, e tintuita intr-un scaun cu rotile. Dar a venit tocmai din Vaslui pentru a le fi alaturi celor indurerati. De altfel, sacrificiul tinerilor nevinovati a urnit tara, iar lupta ranitilor cu arsurile si cosmarurile au reinviat speranta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si

tot oamenii au schimbat ceva. Au inceput cu Guvernul. Autoritatile au continuat cu patronii clubului, care au fost arestati. A venit randul fostului primar Cristian Popescu Piedone sa dea explicatii procurorilor, apoi al celor doi ofiteri din cadrul ISU Bucuresti care trebuiau sa inchida clubul groazei, dar si al sefilor lor, schimbati din functii saptamana trecuta. E doar inceputul.