"Tatal” celei mai cunoscute retele de socializare a devenit tatic si in viata reala! Sotia sa a adus pe lume o fetita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:14

Si cum era sa-i ureze Mark Zuckerberg bun venit, daca nu pe reteaua virtuala pe care el a creat-o!

Scrisoarea face deja valva printre internauti, mai ales ca taticul anunta ca-si doneaza 99 la suta din actiunile detinute la Compania Facebook, adica vreo 45 de miliarde de dolari, unei fundatii.

Stirea bomba aproape ca eclipseaza vestea ca tatal celei mai cunoscute retele de socializare a devenit tatic si in viata reala! Sotia sa, Priscilla, de profesie medic pediatru, i-a adus pe lume o fetita care se va numi Max.

Asa ca taticul Mark Zuckerberg, in varsta de 31 de ani, a ales sa-si tasteze bucuria pe reteaua sa, printr-o scrisoare catre micuta Max Chan Zuckerberg:

„Draga Max,
mama ta si cu mine nu ne gasim inca cuvintele pentru a ne exprima sperantele pe care ni le-ai dat pentru viitor. Viata ta va fi plina de surprize si speram ca vei fi sanatoasa si fericita si te vei bucura de ea din plin.

Deja ne-ai dat un motiv sa reflectam asupra lumii in care speram ca vei trai. ”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asa incepe scrisoarea care contine nu mai putin de 2.220

de cuvinte. Un anumit pasaj, insa, starneste interesul tuturor: „Pentru ca tu vei lansa noua generatie a familiei Chan Zuckerberg, luam si noi initiativa de a ne alatura oamenilor din intreaga lume pentru a imbunatati potentialul uman si pentru a promova egalitatea pentru toti copiii din generatia urmatoare. ”

Zuckerberg si sotia sa intentioneaza sa doneze 45 de miliarde de dolari unei fundatii care se ocupa cu actele de caritate.

Insa respectiva fundatie este controlata tot de familia Zuckerberg. Luna trecuta, Mark Zuckerberg anunta ca dupa nasterea fetitei sale isi va lua concediu de paternitate timp de doua luni.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.