Vorbeste patru limbi si a intrat cu bursa la facultate, dar toti spun ca e o pitipoanca si nu o iau in serios, cand o vad aranjata. E incredibil cum arata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:19

Tanara studiaza pshiologia si a avut mai multe expozitii de arta.

Ashton Clarke, de 22 de ani, e o studenta eminenta, care a obtinuta o bursa de studiu de la Universitatea americana Tennessee. Ea vorbeste fluent, pe langa engleza, norvegiana, persana si spaniola.

In ciuda realizarilor, tanara e subestimata de cei care o vad, pentru ca e foarte frumoasa si seamana cu o papusa Barbie. La 16 ani, a inceput sa isi vopseasca parul blond, sa foloseasca fond de ten, gene false, extensii de par si lentile de contact.



"Oamenii sunt neincrezatori din cauza aspectului meu, nu corespund stereotipurilor. Cand ma vad, se asteapta sa fiu aeriana si superficiala", a marturisit ea.

In copilarie, Ashton era foarte timida si, cand a descoperit machiajul, in adolescenta, a fost fascinata de transofrmarea pe care si-o poate face. A devenit atat de buna, incat are propriul blog de profil.

"Am asociat mereu imaginea de Barbie cu increderea in mine, iar frumusetea e foarte atragatoare", a marturisit tanara, care nu vrea sa renunte la imaginea de fata "Barbie".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”