O zi cu bunicul, o zi cu bunica. Micuta Sofia este preferata sotilor Basescu

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:22

Dupa ce a facut senzatie cu fostul presedinte la parada, ieri, nepotica a avut in program, cumparaturi de Craciun.

Oriunde merg, o iau si pe ea. Nici nu ai cum sa nu indragesti ingerasul bucalat al Elenei Basescu! Maria, fosta prima doamna a tarii, petrece cat de mult poate alaturi de nepotica ei, scumpa Sofia. Cele doua membre ale familiei Basescu au fost surprinse la cumparaturi de globulete.

Maria Basescu poarta un palton elegant, de culoare inchisa si pare ca si-ar mai fi deschis cu o nuanta parul.

Micuta de doar doi anisori a Elenei este imbracata intr-o geaca grena si are o  caciulita alba pe cap. Bunica si nepotica aleg impreuna ornamentele de Craciun.


Si Traian Basescu este innebunit dupa nepotica lui, Sofia. A luat-o cu el chiar si la parada de 1 Decembrie si a fost  mandru tare ca Sofia a participat la prima lectie de istorie, asa cum a denumit iesirea fostul presedinte.
Cel mai probabil, fostul conducator al tarii asteapta cu nerabdare sa creasca si Traian Jr. pentru a-l initia in ale vietii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.