Avea parul uscat si aspru, asa ca si-a dat cu drojdie prin el si a stat asa 10 minute. E incredibil cum arata dupa ce s-a clatit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 apr 2017, 14:26

Daca aveti parul deteriorat si nu stiti ce sa faceti pentru a-i reda stralucirea s frumusetea naturala, puteti incerca trucul de mai jos.

Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati o masca bazata pe drojdie de bere, pentru care aveyi nevoie de urmatoarele ingrediente: 50 de grame de drojdie de bere, o cana cu zeama de urzici fierte, 2 linguri de miere si 2 linguri de ulei de masline.

Amestecati foarte bine ingredientele intr-un bol, dupa care sa aplicati pasta rezultata pe par. Lasati-o sa actioneze timp de 10 minute, dupa care spalati cu sampon si clatiti cu apa din abundenta.



Ulterior puteti aplica si balsam, dupa preferinte. Veti observa ca parul va fi mult mai matasos si mai stralucitor. Iata si diferentele, inainte, si dupa:

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.