Gabi Cristea isi complimenteaza sotul de fiecare data cand are ocazia! Uite ce i-a spus de data aceasta incat Tavi s-a inrosit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:49

Gabi Cristea isi adora sotul si intre ei exista o armonie care se poate vedea cu ochiul liber.

De aceasta data, a fost randul lui Gabi sa ii faca complimente sotului ei. Vedeta i-a aratat inca o data cat de mult il iubeste si cat de mult il apreciaza atat pentru calitatile morale cat si pentru cele fizice. De aceea vedeta, si-a permis sa ii spuna in timpul emisiunii ca e foarte frumos si ii sta foarte bine imbracat cu o camasa burgundy. Tavi, vizibil fastacit de complimentul primit, i-a raspuns in aceeasi nota.

Cei doi sunt de doi ani impreuna si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Nu de putine ori, ei au fost surprinsi in tandreturi in parc sau la mall dovedindu-si iubirea unul fata de celalalt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.