Pare normala, dar are pe chip un semn din cauza caruia i s-a spus ca niciun barbat nu o va iubi! Uite cum arata fata asta fara machiaj

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 12:05

La prima vedere tanara din imaginea alaturata pare normala, insa nu este deloc asa.

Lexxie Harford, o fata de 23 de ani din Marea Britanie, are inca de la nastere un semn rosiatic inestetic, care ii acopera aproape intreaga parte dreapta a chipului.

Pe masura ce a inaintat in varsta ea a dezvoltat un adevarat complex fata de acest semn, mai ales dupa ce mai multe persoane din anturajul ei i-au spus ca niciodata nu isi va putea gasi jumatatea din cauza lui.



In consecinta, Lexxie a inceput sa si-l acopere in permanenta cu machiaj si fond de ten, pentru a-l ascunde de privirile celor din jur. Insa zilele trecute ea a decis sa renunte la aparente si a postat pe contul ei de Facebook mai multe imagini in care isi prezinta adevarata fata.

"M-am hotarat sa nu ma mai ascund, nu are rost. nu vreau sa traiesc toata viata intr-o minciuna.
Cine ma va iubi, ma va iubi asa cum sunt in realitate", a marturisit ea.

Postarea a devenit virala si a strans mii de like-uri si comentarii, Lexxie primind sute de mesaje de sustinere si incurajare. Iata cum arata de fapt:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: