Totul despre Vlad Baba, de la Kanal D. Cum a ajuns un “baiat de provincie” vedeta la Bucuresti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:49

Este prezentatorul emisiunii “Deschis la distractie”, difuzata in fiecare sambata, de la ora 11:30, la Kanal D.

o nemisiune de divertisment cu “de toate”, iar Vlad Baba spune cu umor despre el că emisiunile lui sunt numite “foarte curatele”. “Asta nu avantajeaza ratingul, pentru ca lumea mai degraba se uita la scandal, dar e benefic pentru suflet. Nu sunt dispus sa fac scandal, tiganie si nu vreau sa cred ca cei ce se uita la televizor sunt prosti. Din pacate asa se zice in acest domeniu “lasa ma, ca se uita prostii, facem raiting, facem bani”.

E mai bine mai saracut, dar cu suflet curat!”, explică prezentatorul.

Actor de profesie, Vlad Baba spune că a visat de mic sa facă televiziune, iar teatrul l-a ajutat sa se dezvolte si sa comunice altfel. Principalea piedică în carieră…. “verzişorii”, cum se exprimă plastic vedeta Kanal D. “Deci nu prea am avut piedici. Sau… am avut parte doar de cele de natura financiara. Toate productiile mele sunt inventii, dar pentru a face ceva inedit, ai nevoie de suport cu “verzisori”.

Acolo sunt piedicile. Asta ma limiteaza. Daca as avea un buget asa cum visezJ, cu siguranta as aduce luna mai aproape”.

“Deschis la distractie” nu ţine cont de reguli aşa că probele se aleg impreuna cu colegii, Erica, George si Andrei, “quartetul deschis la distractie” de la Iasi, iar probele sunt o reală provocare pentru invitaţi “… Bobo de la “Fara Zahar” sigur nu s-a suparat cand a sarit cineva cu bicicleta la 2 cm deasupra capului sau, doamna Lavric nu a “stuchit in sani” cand a pus mana pe un sobolani, Vladau nu putea decat sa fie bucuros

ca a fost sarutat de 10 bunicute focoase, iar Catalin Josan cu siguranta ramane prietenul meu chiar si dupa ce a primit un masaj de la campionul european la sumo. M-a si invitat in Chisinau sa-mi faca cunostinta cu trei karatisti!”.

EVZ: Te ocupi de multi copii care aspira la o cariera in televiziune. Cum decoperi aceste talente?

Vlad Baba: Copiii sunt cea mai mare bucurie a mea.

Cu ei imi incarc bateriile si de la ei preiau aceasta energie. Cu talentul te nasti. E usor sa descoperi un copil talentat, are intotdeauna ceva special, prinde repede, dar i se si urca repede la cap. Cateodata e mai bine sa fii muncitor decat talentat.

Ai primit vreo propunere mai aparte din partea vreunei admiratoare? Vreo cerere in casatorie inedita?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

showbiz propunerile de la domnisoare sunt ca si cum ai spune “buna dimineata!”, dar eu sunt o fire mai statornica, ma bucur de relatia mea. Mai inedit mi s-a parut atunci cand un cuplu si-a dorit foarte mult sa le botez baietelul, deoarece m-au vazut la TV si ma admirau. Cererea lor m-a emotionat.

Cum ajunge un baiat din provincie, vedeta in Bucuresti? Descrie-mi drumul in cateva cuvinte.

Sfaturi pentru incepatori?

“Vedeta” e un cuvant care nu ma avantajeaza. Eu sunt doar un prezentator din valul tanar, cu mult entuziasm, care incearca sa-si faca loc printre “dinozauri” si care crede nebuneste in visul sau de la 7 ani J, facand toata treaba de la el de acasa, din Iasi. Drumul meu a fost parcurs cu pasi mici, dar siguri. Nu pot descrie in cuvinte cat e de greu sa rezisti in acest domeniu. Consider ca inca trebuie sa mai primesc eu sfaturi si apoi sa dau mai departe.

Citeste tot interviul pe evzmonden.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.