Colegii ei au facut un sondaj si au ales-o drept una dintre cele mai urate fete ale liceului! Uite cum arata aceasta tanara si ce gest a facut dupa ce a aflat vestea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 11:20

Tanara din imaginile alaturate a avut parte de o intamplare extrem de neplacuta, din care a reusit insa sa iasa cu capul sus si sa le dea tuturor o lectie.

Lynelle Cantwell, eleva in clasa a 12-a la un liceu din Canada, a avut parte de un soc puternic in momentul in care a vazut pe o retea de socializare ca face obiectul unui sondaj neplacut, care isi propunea sa desemneze cea mai urata fata a scolii.

Lynelle s-a regasit printre ocupantele primelor 4 pozitii, fapt care, intial, a suparat-o foarte tare. Ulterior insa ea a postat un mesaj pe Facebook care s-a viralizat:

"Stiu ca nu arat bine, stiu ca sunt grasa, stiu ca port haine XXL.

Dar nu imi pare rau pentru asta, imi pare rau pentru voi. Imi pare rau pentru ca judecati oamenii dupa aparente, imi pare rau pentru ca nu ati incercat sa ma descoperiti ca persoana, imi pare rau ca asta intelegeti voi prin cuvantul uratenie! Imi pare rau pentru voi, nu pentru mine", a scris ea.

Postarea a strans peste 200 de like-uri si comentarii, iar Lynelle a primit sute de mesaje de sustinere.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.