Cum arata limuzina de peste 60 de miii de euro a Prea-Sfintitul Laurentiu Streza

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 09:55

Iar inalta fata bisericeasca pare sa aprecieze confortul pe care il ofera limuzina de peste 60 de mii de euro. Nu mai face un pas pe jos!

Mare Ti-e gradina, Doamne, si norocosi sunt Preafericitii ei! Nu de-alta, dar nu orice muritor de rand, bugetar sau pensionar, se plimba asa cum o fac ei: in super limuzine, cazute parca din cataloagele germane si cu optiuni la care pana si pilotii de raliu viseaza! Nu ne credeti? Ei bine, ceea ce vedeti in imagine este noua achizitie a mitropolitului Ardealului!

Inalt Preasfintia Sa, Laurentiu Streza, si-a facut grandioasa aparitie la Spitalul Judetean Sibiu: venit sa inaugureze un centru de cercetare, mitropolitul a coborat dintr-o bijuterie de 60 000 de euro.

Are jante sport si atinge suta de kilometri in 6 secunde.

Masina care costa cat un apartament apare la doua zile dupa ce premierul Dacian Ciolos a aruncat bomba: de-acum inainte, Guvernul va finanta Biserica Ortodoxa Romana dupa posibilitati, si nu cu orice pret, ca pana acum. Daca declaratia l-a facut pe Patriarhul Daniel sa tremure la gandul saraciei, pe mitropolitul Ardealului nu l-a facut deloc sa mediteze la discretie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Super-limuzina de la scara bisericii este visul oricarui sofer pasionat. Dar ce bucurie ii aduce-n plus unui slujitor al Domnului care nu vrea in ruptul capului sa stea in Dacie?
Am cerut un punct de vedere de la Mitropolia Ardealului despre masina cea noua.

Pana la aceasta ora, nu am primit nicio pozitie oficiala.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.