Ioana Tufaru si iubitul ei isi cauta nasi pentru copilul lor, Luca: "Nu am putea sa ii cerem lui Gigi Becali sa ni-l boteze pe cel mic." Nimeni nu s-a oferit sa ne boteze copilul!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:51

Ioana Tufaru si Ionut cauta nasi de cununie si botez. Se pare ca nimeni nu s-a oferit sa fie alaturi de ei in aceste momente importante ale vietii lor.

Ioana Tufaru este fericita ca il creste alaturi de iubitul ei pe micutul Luca, insa are un off si anume ca nimeni nu vrea sa ii boteze copilul. "Eu nu voi apela la George Becali desi ne-am facut datoria morala de a ii da copilului numele lui. Noi nu ii putem cere asta pentru ca ne-a ajutat suficient de mult sa avem un acoperis deasupra capului. Nu se putea ma mult.

Lumea ne blameaza si vad, insa nu imi mai pasa. Acum, vrem sa facem si cununia noastra civila si botezul. Sa vedem cine vrea sa isi asume roul de parinti spirituali."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”