Marea durere din sufletul Ilincai Vandici! "Pentru mine Sarbatorile nu mai sunt ce erau!" Vedeta este marcata de moartea tatalui ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:42

Vedeta Kanal D este intotdeauna cu zambetul pe buze si cu o vorba frumoasa in gand pregatita pentru fiecare persoana pe care o intalneste.

Oricine ar fi tentat sa spuna ca prezentatoarea tv nu a cunoscut dezamagirea, supararea sau durerea cauzata de pierderea unei persoane iubite.

Ei bine, in ciuda optimismului molipsitor si a gandirii pozitive, sufletul Ilincai ascunde o drama care-i umbreste fericirea chiar si de Sarbatori.

“Din pacate, de sase ani incoace Sarbatorile nu mai sunt ce erau pentru ca nu-l mai am pe tata langa mine. Ma emotionez cand ma gandesc la el si nu sunt pe deplin fericita.

Important este ca mama si sora mea sunt alaturi de mine si impreuna facem lucruri frumoase. Pentru noi, toata luna decembrie era speciala, incepand cu 1, ziua tatalul meu… Tot ce se intampla in sanul familiei era superb. Imi amintesc de el, el facea curcanul la cuptor de Revelion. Imi lipsesc foarte multe momente, dar asta este...”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.