CAT TE COSTA? Targurile de Craciun au devenit o traditie si la romani. Unde gasim cele mai ieftine produse de sezon

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:48

Targurile de Craciun ascund o mare pacaleala. Ni se vand produse care in timpul anului au un pret, iar dintr-o data, chiar in decembrie, apare altul, parca umflat cu pompa.

Targurile de Craciun ascund o mare pacaleala. Ni se vand produse care in timpul anului au un pret, iar dintr-o data, chiar in decembrie, apare altul, parca umflat cu pompa.

Cand intri intr-un targ de Craciun din Germania, Austria sau Romania, cu greu mai gasesti un produs la un pret mai mic de un euro. Desigur, cheltuielile cresc fara o limita anume.

Germania, Franta, Austria si chiar Ungaria sunt tari care s-au specializat in targuri de Craciun.


An de an, 3 milioane de turisti viziteaza Viena doar pentru un astfel de loc de poveste, cel mai important fiind organizat in fata palatului Schonbrunn.

Un astfel de pahar de vin fiert, specialitate germana, cu niscaiva rom si alte mirodenii costa 1 euro 90.
Cel putin 20 de euro trebuie sa pregatiti pentru un glob de zapada.

Traditonalul kurtos, 3 euro.

Turta dulce: 1 euro 60. Cele mai mici decoratiuni de Craciun: 1 euro. Produsele artizanale din lemn, spre exemplu, costa cel putin 30- 40 de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca facem trecerea spre targurile romanesti, trebuie spus ca reprezentantii OPC tocmai au finalizat controale le mai multe targuri din

Bucuresti si Brasov.

„Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au descoperit producatori fara certificate care sa le ateste calitatea, produse alimentare depozitate alandala si vin care avea mai multe in comun cu pastilele, decat cu strugurii.”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.