VIDEO. Cum reactioneaza aventurierii adevarati cand autoritatile sunt luate prin surprindere de nameti

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 sep 2020, 05:15

In timp ce autoritatile sunt luate prin surprindere de zapada in intreaga lume, iar buletinele de stiri fac rating cu vestile despre inaltimea nametilor, oamenii pusi pe distractie vad in asta o oportunitate de calatorie si distractie. Si se pregatesc pentru cea mai memorabila experienta montana:

 

Asa se bucura petrecaretii de stratul gros de zapada in fiecare an, la festivalul The Ski Week. E un festival de o saptamana care are loc, pe rand, din ianuarie pana in aprilie, in unele dintre cele mai faimoase statiuni montane din Austria, SUA, Franta si Japonia.

Nu stii sa schiezi? Nu-i nimic: unde se termina partia, incepe distractia!

The Ski Week cucereste pe oricine cu o regula de conduita sociala neasteptata: acolo unde exista schi, exista si aprés-schi, spre incantarea neinitiatilor in sporturile de iarna.

De la petreceri in aer liber la bai in jacuzzi in varf de munte si yoga in zapada la rasarit, fiecare isi gaseste cate ceva de facut. Iar schiatul si snowboardingul nu raman o taina pentru nimeni: lectiile pentru incepatori sunt incluse in pret.


Cat te costa distractia daca o planifici de pe acum?

1. Biletul la festival

La munte, iarna, trebuie sa te imbraci ca sa te simti comod, calduros si tinuta trebuie sa fie din cap pana in picioare impermeabila.
Surprinzator sau nu, unele echipamente fac orice incepator sa arate ca un participant la Jocurile Olimpice de iarna. Mai mult, ele pot sa aiba un fit perfect in vreme ce sunt insulate cu cele mai eficiente materiale. Spre exemplu, geaca de ski Salomon Brillant Jacket, este dotata cu AdvancedSkin Dry 20/20, o membrana cu impermeabilitatea de 20.000 mm si respirabilitatea de 20.000 gr/mp/24h. Asta inseamna protectie totala impotriva ploii, zapezii si vantului, permitand, totodata, si respirabilitatea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ca incepator, trebuie sa stii ca un material este considerat impermeabil atunci cand sustine cel putin 1000 mm de apa. Un

material cu proprietati waterproof medii are o rezistenta la apa (W/P) de 5000 mm si 5000 g/m2/zi. Cele mai bune materiale, cu un grad mare de impermeabilitate sustin pana la 20.000 mm si au o respirabilitate de 20.000 g/m2/zi. Asta inseamna un singur lucru: niciun compromis in ceea ce priveste confortul si distractia.

Geaca Salomon Brillant Jacket, de pe biciclop.eu

3.

Biletul de avion

Pretul include cazarea intr-una din camerele celor 4 cladiri din statiune inchiriate pentru The Ski Week, precum si  schi pass si bratara de acces la toate activitatile, inclusiv cursuri de schi si snowboarding, cina de bun-venit, pond skim, o reinterpretare a celebrului Oktoberfest, cursuri de yoga, jacuzzi si petreceri cu DJ in aer liber.

Unul dintre secretele organizatorilor pentru o atmosfera de neuitat este acela ca incurajeaza egalitatea participarii la festival.

Astfel ca, fiecare camera inchiriata trebuie sa gazduiasca un numar minim de fete. Din experienta participantilor: mare grija ce fotografii ajung pe retelele de socializare!

„Daca esti suficient de norocos sa ajungi la The Ski Week, inseamna ca esti SUFICIENT DE NOROCOS!“

„Daca esti suficient de norocos sa ajungi la The Ski Week, inseamna ca esti suficient de norocos!“, a declarat Anna, una dintre participantele la festival. Prin natura ta umana ai nevoie de aventuri ca sa iti dai restart la intregul sistem. Da frau liber imaginatiei in varful unui munte care impresioneaza prin frumusete si adrenalina. Fa-ti planuri, fii spontan cu luarea deciziilor si prinde cele mai grozave oportunitati!

Sursa foto: The Ski Week

 

Taguri: