Avea o durere intre ochi si simtea ca nu mai poate sa respire corect, asa ca a mers la doctor. E incredibil ce i-a scos doctorul din nas cu o penseta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:49

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum pste 3.2 milioane de vizualizari.

Imaginile prezinta patania ciudata a unui barbat, care l-a socat pana si pe doctorul ce l-a tratat. Omul simtea de ceva vreme o durere ciudata intre ochi, care era acompaniata si de imposibilitatea de a respira corect.

La inceput nu a dat importanta acestui lucru si a crezut ca sufera de o simpla raceala. Pentru ca simptomele nu dispareau, a mers in cele din urma la un control.

Ce a descoperit acolo este cu adevarat socant.

Se pare ca avea o infectie la sinusuri, iar in interiorul nasului se formase un cheag care ii bloca partial caile respiratorii. Din fericire totul s-a rezolvat usor, cu ajutorul unei pensete.

Va avertizam ca imaginile sunt socante:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.