O fetita in varsta de 10 ani, bolnava de tetrapareza spastica, are nevoie urgent de ajutor

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:53

Iuliana a fost diaganosticata dupa cateva luni de la nastere cu aceasta boala nemiloasa din cauza careia nu se poate misca.

Ionela Ceausu nu este mama naturala a gemenelor. Cea care le-a adus pe lume s-a descotorosit de ele dupa ce a aflat ca una dintre fetite sufera de o boala ingrozitoare, care i-a atrofiat toti muschii: tetrapareza spastica. Abandonate de mama, surorile au fost crescute ca pe propriile fiice de Iuliana, cea alaturi de care tatal lor si-a refacut viata. Una dura, plina de lipsuri, de greutati si mai ales chinuita de gandul ca nu pot face mai multe pentru copila.

E intuneric in casa familiei Ceausu. Pentru ca tratamentul Iulianei este unul costisitor, nu s-au mai gasit bani si pentru curentul electric. Parintii  au facut imprumuturi peste imprumuturi la banca  sa isi salveze fetita, dar au ajuns la capatul puterilor. Sufrageria este singura incapere luminata cu ajutorul unei baterii de masina.

Mai e putin pana la Craciun, asa ca Andreea, sora geamana a fetei, s-a apucat sa-i scrie Mosului.

Tratamentul Iulianei costa 2.500 de lei, in fiecare luna. O suma uriasa, pentru o familie de cinci persoane care traieste din 900 de lei. De aproape 3 ori mai putin de cat ar avea nevoie doar pentru medicamente. Daca puteti sa-i ajutati, acum, in prag de sarbatori, o puteti face in contul deschis la:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

CEC

Bank Craiova: RO49-CECEDJ-1108RON1412986 pe numele Ceausu Ionela Mihaela.