Dumneavoastra unde faceti Revelionul? Care sunt optiunile pentru cei care nu si-au facut inca planuri pentru noaptea dintre ani

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 aug 2021, 10:30

Daca unii si-au facut planuri de luni bune, altii inca oscileaza intre oferte. Slava Domnului, sunt cu duiumul!

Pregatirile au intrat in linie dreapta. Cluburile, restaurantele si saloanele de evenimente sunt doldora de oferte pentru petrecareti. Exista pentru toate gusturile. De exemplu, daca v-ati dorit vreodata sa va simtiti rege sau regina, print sau printesa pentru o noapte, puteti sa intrati in pielea celebrilor suverani, fara sa se uite ciudat vecinul de la masa din dreapta. Puteti sa deveniti orice domnitor doriti daca va faceti Revelionul la Palatul Parlamentului, una dintre cele mai somptuoase cladiri din lume.

Si nu va fi doar  tinutele regale, ci si meniul. Daca totusi nu simpatizati nicio figura regala, va puteti alege o tinuta cat mai eleganta: rochie lunga de seara pentru doamne si smoking pentru domni.

Chiar daca doamnele aleg sa imbrace rochii de regina, vor trebui sa fie foarte comode, pentru ca muzica Loredanei nu le va lasa sa zaboveasca prea mult pe scaune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”