Febra cumparaturilor a cuprins Romania!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:55

Din magazinele de fite si pana la pietele din cartiere, toata lumea cauta cate ceva.

Holurile centrelor comerciale sunt pur si simplu blocate de cosurile pline ochi, iar tarabele de prin piete sunt luate cu asalt. Colegii mei au fost peste tot si va spun cat de repede vi se goleste portofelul!

Specialistii in statistici ne ameninta si in 2015 cu cifre si analize. Noile date spun ca alocam 500 de lei pe cadouri, plus inca 1000 pentru mancare, bautura si bradul traditional.

Cifrele seci reprezinta o medie intre romanii instariti, care merg la mall-ul de fite si cei care opteaza pentru piata de cartier, cu preturi tip low-cost!

Cine nu vrea un brad intreg, poate opta pentru o crenguta. De la 1 la 5 lei. La piata de cartier, chiar si crenguta de un leu e atent analizata. Banul nu iese din buzunar oricum.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe

acest hol parca ar fi nevoie de agenti de circulatie pentru a dirija cumparatorii si cosurile lor. Riscul tamponarilor e mare.
Mall-ul e cea mai buna inventie pentru romani. Toate magazinele sunt in acelasi loc. Ce invitatie mai buna pentru a umple cosul?

Daca nu v-ati facut cumparaturile pentru sarbatori, avem o veste proasta. In zilele urmatoare, prin magazine se anunta cod rosu de aglomeratie!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.