A vrut sa faca o gluma si si-a tinut limba pe o teava inghetata timp de 5 minute. E cutremurator ce i s-a intamplat cand a incercat sa si-o bage inapoi in gura

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 02:55

Nu stim ce a fost in capul lui, insa tanarul din imaginile alaturate va regreta cu siguranta pentru tot restul vietii o decizie pripita pe care a luat-o.

El se afla intr-un garaj cand, la un moment dat, a observat ca mai multe tevi erau inghetate. Dorind sa faca o gluma, un prieten l-a provocat sa linga metalul, pentru a vedea ce se intampla.

Tanarul, pe nume Jamie Lee, s-a conformat si a stat cu limba lipita de una dintre tevi timp de 5 minute. Cand a vrut insa sa se elibereze, si-a dat seama ca totul se va transforma intr-un cosmar pentru el.



Practic limba i s-a lipit de metalul inghetat, iar in incercarea de a o dezlipi si-a rupt-o si a inceput sa sangereze puternic. Iata si imaginile, va avertizam ca sunt socante:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: