Povestea sfasietoare a unui tata care se zbate sa-si creasca singur cele 5 fete! Merita sa aiba un Craciun asa cum nu au indraznit vreodata sa viseze

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:59

Isi duc traiul de pe o zi pe alta, dar oricat le-ar fi de greu, nu se plang. Sunt bucurosi ca anul acesta vor sarbatori Craciunul impreuna, pentru prima data dupa multi ani.

Este povestea unui tata, care se zbate sa-si creasca singur cele 5 fete. Goala ar fi casa lui fara cele 5 fiice, frumoase si harnice, ca printesele din povesti, dar un destin de neinteles a facut ca fetele sa nu se nasca sub stele norocoase.
Drama familiei Teglas a inceput in urma cu sase ani. Din motive numai de ea stiute, mama si-a abandonat intr-un centru de plasament cele cinci comori: pe Daniela, Ana, Denisa, Georgiana si Gabriela.

Acolo le-a gasit tatal plecat sa munceasca  pentru ele la o stana.

La scurt timp dupa ce si-a abandonat fiicele, mama a fost decazuta din drepturile parintesti. Au urmat ani la rand in care barbatul a facut mii de drumuri: de la stana, la orfelinat. cand in sfarsit a resuit sa stranga o bruma de bani, minunea s-a intamplat: tatal si-a adus fetele in casa buncii.

Barbatul le este acum si mama si tata.

Sase suflete impart acum o camera mica si oricat le-ar fi de greu, nu se gandesc nicio clipa la despartire. Din putinul strans, tatal a cumparat un teren si cateva caramizi. Viseaza sa ridice o casuta pentru fetele lui.

In prag de sarbatori, tatal munceste cu ziua prin sat. Alta solutie pentru un Craciun fericit nu are...  Alocatiile fetelor si pensia bunicii nu le ajung nici de mancare.

Ca toti copiii de varsta lor, si ele au dorinte: nu indraznesc sa ceara mai mult decat dulciuri si haine frumoase.
Si pentru ca e primul Craciun pe care-l petrec acasa dupa mult timp si-ar dorit un brad incarcat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca va intalniti

cu Mos Craciun si va lasa daruri pentru fete, le puteti trimite la adresa afisata pe ecran: sat Ighisu Nou, strada Bisericii nr. 72, judetul Sibiu. Pentru donatii, familia a deschis si un cont.

SAT Ighisu Nou, strada Bisericii nr. 72, judetul Sibiu

Numar de telefon: 0269/258034