Sura si Seyit trec prin incercari grele! Tanarul nu reuseste sa-si convinga iubita sa aiba incredere in el si apeleaza la o stratagema!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:54

Sura nu a uitat ca barbatul pe care il iubeste a inselat-o, dar nu se poate minti pe sine; inca il iubeste si are nevoie de imbratisarea puternica si ocrotitoare a lui Seyit. La randul sau, Kurt este nevoit sa se confrunte cu Ayse.

Seyit merge in cartier sa viziteze un prieten din inchisoare si il intalneste pe Lutfu, vechi tovaras de arme. Un incendiu puternic izbucnit in cartierul turcesc le ofera celor doi ocazia sa se remarce in postura de salvatori. In timpul incendiului, Kurt o intalneste pe Murvet, fiica unei familii de imigranti.


Dupa ce incendiul este stins, Emine si Murvet, sora sa, merg la Hotelul Seref pentru a sta impreuna cu unchiul lor, Ali.
In acest loc, Murvet se intalneste din nou cu Seyit, dar Seyit este cu Sura de aceasta data.

Este prima data cand Murvet vede un cuplu sarutandu-se. Barbatul care o saruta pe acea femeie frumoasa este Kurt Seyit. Este chiar barbatul  de care ea s-a indragostit. Dezamagirea ei este insotita de amintirea palmei pe care a primit-o de la mama sa, amintire care a stat ascunsa in mintea sa mult timp.


Sura vrea sa fie convinsa ca Seyit o vrea inapoi, dar inca nu are incredere deplina in el. Nesiguranta este motivul pentru care Sura refuza sa se mute cu Seyit. Kurt, la randul sau, realizeaza ca trebuie sa faca ceva ca sa o recastige pe Sura. In acest scop, ii pregateste o surpriza si vorbeste cu Ali.

Emine vrea sa paraseasca Pera, orasul pericolelor si al pacatelor, cat mai curand posibil, dar oamenii din hotel au nevoie de ea la bucatarie pentru marea petrecere de deschidere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati in aceasta seara un nou episod din "In dragoste si in razboi", de la 20.00,
la Kanal D. Serialul ajunge la final pe 30 decembrie!

 

Taguri: