Si-a gasit iubirea pe internet, insa cand a ajuns in apartamentul unde si-au dat intalnire, a fost terifiat de ce i s-a intamplat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:59

Philman Harper isi cauta cu disperare dragostea si cand si-a gasit pe un site matrimonial fata visurilor, si-a zis ca trebuie sa vina momentul sa o cunoasca si personal.

Iubita virtuala, Brittany Shalynn Davis avea 18 ani si dupa trei zile de vorbit pe chat, au hotarat sa se si intalneasca personal intr-un apartament dintr-un complex rezidential. Dupa ce s-au vazut conform planului, fata a dat un telefon si a spus cuiva la celalalt capat al firului ca este pe punctul de plecare. Dupa ce fata a plecat, doi tipi inarmati au intrat in apartament si i-au cerut bani.

Harper nu avea bani cash la el, iar barbatii l-au fortat sa mearga spre o masina, moment in care tanarul a refuzat. Acestia au inceput sa il ameninte cu moartea si chiar l-au impuscat la scurt timp. Din fericire, atacul asupra lui nu a fost mortal, iar barbatul a putut sa mearga pana la masina lui si sa conduca spre primul spital de urgenta si sa povesteasca ce i s-a intamplat.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”