Cum a ramas Gabi Cristea fara borcanele de nuci verzi pe care si le dorise atat de mult

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:54

Gabi Cristea este innebunita dupa dulceata de nuci verzi si nu face un secret in a dezvalui micile ei placeri vinovate cand vine vorba de arta culinara.

Prezentatoarea TV a dezvaluit patania cu borcanele de dulceata de nuci verzi dupa care este atat de innebunita. Acum multi timp, povesteste vedeta, a rugat pe cineva de la Turnu Magurele sa ii faca niste dulceata de nuci verzi. Persoana respectiva o tot amana desi ii promisese ca tot ii face.

De fapt, problema era ca acea persoana a vrut sa ii faca o surpriza vedetei si a trimis cele zece borcane cu dulceata prin intermediul unui sofer de maxi-taxi.

Insa deliciosul desert nu a mai ajuns niciodata la Gabi! Urmareste video si vezi ce s-a intamplat de fapt cu borcanele Gabrielei!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.