TREI ore i-a amenintat cu pistolul pe doctorii care vroiau sa ii opreasca fiului aparatele de respirat. Cand a vazut ce se intampla in salon, a inceput sa planga si s-a predat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:01

Fiul sau, in varsta de 27 de ani, se afla in moarte clinica de la inceputul anului 2015, cand a suferit un atac cerebral.

Dupa ce doctorii au decis ca tanarul e in moarte cerebrala si nu mai poate fi salvat, au dat oridinul sa ii fie oprite aparatele de respiratie artificiala. Mama vitrega si fratele sau au fost de acord cu procedura si baiatul fusese pus deja pe o lista de donare de organe.

Tatal, George Pickering, nu a fost de acord cu asta. "Se miscau prea repede. Eram sigur ca daca imi mai acorda 3-4 ore, in acea noapte, aflam daca George era indr-adevar mort",

a povestit, ulterior, barbatul.

George senior a luat un pistol si a mers cu el la spital, unde i-a amenintat pe doctorii care vroiau sa ii omoare fiul. Timp de 3 ore, a stat cu o mana pe arma si cu cealalta isi tinea de mana. Un eveniment neasteptat l-a facut sa renunte la arma: fiul sau l-a strans de mana. "In cele trei ore, George mi-a strans mana de trei sau patru ori, la comanda", a povestit tatal.


Aceasta a fost dovada ca diagnosticul doctorilor a fost gresit. In urma acestui eveniment, George junior a fost supus unui tratament de recupereare si, dupa cateva luni, a iesit din coma si si-a revenit complet.

"A incalcat legea, dar a facut-o pentru un motiv corect", a marturisit fiul salvat. Tatal lui a fost arestat pentru atac cu o arma letala, cu circumstante agravante.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”