Inspectorii ANPC cand au descoperit ce se ascunde in spatele galantarelor! Ne vand boala curata, impachetata în povesti despre traditie si produse naturale

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:54

Cascaval mucegait, pastrama tinutã pe tevi ruginite sau carnati afumati cu mazga.

Grabiti sa ne vanda cat mai mult, comerciantii incalca pana si regulile bunului simt. Carnea, pe care noi ar trebui sa o punem pe masa de sarbatori, este tinuta in camere frigorifice mizerabile. Inspectorii ANPC sunt socati cand vad pastrama atarnata pe o teava ruginita.

In alta camera frigorifica, aceleasi conditii. Produse despre care nimeni nu stie de cand sunt si nici cand expira. In alt magazin, carnea de porc este pusa pe o tava.

Oricine o poate atinge. Carnatii sunt si ei asezati deasupra vitrinei frigorifice. Nu au eticheta si nicaieri nu scrie cand expira. Langa branza, caltabosi si toba...sunt cateva sticle de plastic pline cu vin.

In camera frigorifica inspectorii descopera o pastrama, iar in vitrina zac de cine stie cata vrema...branzeturi cu mucegai.
E vremea in care comerciantii pot vinde orice. Cine mai are timp inainte de sarbatori sa mai citeasca etichetele? Daca va gandeati ca un cozonac cu nuca are  umplutura de nuca, aflati ca va inselati amarnic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In loc de colinde, inspectorii ANPC au un sfat pentru dumneavoastra- nu cumparati produse din carne care nu au eticheta sau sunt expuse in alte spatii si nu in interiorul vitrinelor frigorifice.

Nu de alta, dar riscati sa va faceti sarbatorile pe patul de spital.